Samsung Galaxy S7 is waterdicht en krijgt microSD slot

De geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S7 blijven toenemen. Volgens de laatste geruchten worden de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge waterdicht en is er weer een microSD slot aanwezig voor de uitbreiding van de interne opslagcapaciteit. Ook zal er een grotere accu aanwezig zijn. 

Galaxy-S6-Edge+

Samsung heeft in de Galaxy reeks allen de S5 waterdicht gemaakt, de Galaxy S6 beschikt niet over deze toevoeging. Volgens EvLeaks zal de Galaxy S7 beschikken over een ip67 rating voor waterdichtheid tot een meter diepte.

Ook zal de Galaxy S7 beschikken over een grotere accu, de reguliere S6 beschikt over een accu met een vermogen van 2550mAh, de S7 zal beschikken over een capaciteit van 3000mAh. De S7 Edge zal volgens Evleaks beschikken over een 3600mAh accu. De S7 heeft een 5,1″-scherm met 2560×1440 pixels, net als de huidige S6. De S7 Edge heeft een iets groter scherm van 5,5″. Samsung zal de smartphone verder uitrusten met een Snapdragon 820 of Exynos 8 Octa Core processor.

Beschikbaarheid Galaxy S7

Wanneer de smartphone op de markt zal verschijnen is nog onduidelijk, al wordt een release in februari verwacht tijdens het MWC in Barcalona.

Vorig artikelFail0verflow hackt PlayStation 4 met Linux kernel
Volgend artikelLastpass 4.0: Eenvoudig wachtwoorden delen in noodgevallen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in