Lastpass 4.0: Eenvoudig wachtwoorden delen in noodgevallen

De bekende wachtwoord manager tool Lastpass heeft een nieuwe update gekregen, Lastpass 4.0 is de nieuwe update. Naast een nieuw uiterlijk brengt de tool een aantal handige functionaliteiten, waaronder de optie om wachtwoorden te delen in noodgevallen indien gewenst. 

LastPass-4

Lastpass 4.0: Eenvoudig wachtwoorden delen

Naast het nieuwe uiterlijk van Lastpass zijn er ook een aantal nieuwe functionaliteiten aanwezig. In de nieuwe versie is het mogelijk om specifieke wachtwoorden in noodgevallen te delen met bijvoorbeeld vrienden of familieleden.

De update van Lastpass is beschikbaar voor een aantal platformen, waaronder uiteraard Android en iOS. De nieuwe functie voor het delen van wachtwoorden werkt eenvoudig, je moet vooraf opgeven wie toegang mogen hebben tot de wachtwoorden. De functie werkt, doordat LastPass bij het activeren van de functie een versleutelde versie van de database uploadt en de sleutel alleen bij de gebruiker welke rechten hebben om de wachtwoorden in te zien. Als de periode is verlopen zijn de wachtwoorden weer uit het account. Lastpass 4.0 beschikt daarnaast ook over mogelijkheden om wachtwoorden eenvoudig te delen.

Vorig artikelSamsung Galaxy S7 is waterdicht en krijgt microSD slot
Volgend artikelHuawei MediaPad M2 10: tablet met Harmen/Kardon speakers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in