WordPress 4.4.1 beschikbaar

De eerste update voor WordPress 4.4 is online verschenen, WordPress is het grootste CMS platform ter wereld. Met WordPress is het mogelijk om eenvoudig websites op te zetten. WordPress is eenvoudig in gebruik en werkt met PHP en MySQL. WordPress heeft vandaag WordPress 4.4 voorzien van een update, het gaat hierbij om WordPress 4.4.1

Wordpress-4.4

WordPress 4.4 is een van de grotere updates welke recent op de markt is verschenen. In de versie 4.4 is onder andere het nieuwe Twenty Sixteen thema standaard aanwezig. Ook heeft versie 4.4 ondersteuning voor schaalbare afbeeldingen op elk formaat, wordpress maakt de afbeeldingen geschikt voor verschillende platformen, waaronder bijvoorbeeld de smartphone, tablet of desktop.

Een andere interessante toevoeging is de nieuwe embed functie van WordPress. Het is vanaf nu mogelijk om berichten te embedded in berichten en zelf op andere sites. Plak eenvoudig de bericht URL en je ziet direct een voorbeeld met titel, samenvatting en uitgelichte afbeelding.

WordPress 4.4.1

WordPress 4.4.1 beschikt over een aantal fixes. Het gaat hierbij om een security and Maintenance Release. WordPress heeft in versie 4.4.1 ook een aantal nieuwe emoji’s toegevoegd. Wordpress 4.4.1 bevat in totaal 52 bugfixes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here