Microsoft Lumia 950 XL Dual Sim verkrijgbaar in Nederland

De Microsoft Lumia 950 XL Dual Sim smartphone is te koop in Nederland, het gaat hierbij om de Lumia 950 XL met een Dual Sim functionaliteit. Nadat eerder de Lumia 950 verscheen in Nederland met dual sim functionaliteit is de Lumia 950 XL aan de beurt. 

lumia-950-en-lumia-950-xl-off

Lumia 950 XL Dual Sim: 

Bij een aantal webshops is de Lumia 950 XL momenteel verkrijgbaar. Naast de dual sim functionaliteit zijn er nauwelijks verschillen, wel is er verscheel met de maximale downloadsnelheid. De Lumia 950 XL Dual SIm variant heeft een downloadsnelheid van maximaal 150 Mbit/s, terwijl de Lumia 950 XL een downloadsnelheid aankan van 300 Mbit/s. Dat is een flinke verhalving van de downloadsnelheid. In Nederland wordt deze snelheid op dit moment alleen behaald in combinatie met een 4G+ abonnement.

Microsoft heeft de smartphone in oktober aangekondigd tijdens een Windows 10 evenement. Zowel de Lumia 550, Lumia 950 XL als Lumia 950 krijgen een dual sim variant. De smartphone wordt onder andere verkocht bij 2call en Phoneshop, wel tegen een flinke meerprijs aangezien de smartphone via een import wordt verkregen.

Vorig artikeliPhone 7 beschikt standaard over Lightning EarPods
Volgend artikelApple registreert domeinnamen voor Apple Car

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in