Apple registreert domeinnamen voor Apple Car

Er is alweer een hint opgedoken dat Apple werkt aan een nieuwe Apple Car. Het bedrijf heeft een aantal domeinnamen geregistreerd welke gericht zijn op de nieuwe auto van Apple, het gaat hierbij onder andere om de domeinnamen; apple.car, apple.cars en apple.auto.

Apple-car

Uit de WHOIS informatie is op te maken dat Apple de eigenaar is van de domeinnamen. De nieuwe domeinnamen zijn geregistreerd op het adres waar ook het hoofdkantoor van Apple is gevestigd, het gaat hierbij om het hoofdkantoor in Cupertino.

Uit de informatie valt ook op te maken dat de adressen vorig jaar december zijn aangemaakt. Er gaan momenteel veel geruchten over de Apple car rond, de afgelopen tijd zijn er vele hints opgedoken dat Apple werkt aan een auto welke onder andere de concurrentie aan moet gaan met de Tesla S. Volgens geruchten moet de Apple Car in 2019 of 2020 geleverd worden.

Werknemers van autobedrijven

Ook voor werknemers van autobedrijven hebben de overstap gemaakt naar Apple. Het gaat hierbij om werknemers van bijvoorbeeld Tesla, Ford en GM.

 

 

Vorig artikelMicrosoft Lumia 950 XL Dual Sim verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelApple werkt aan draadloze AirPods van beats

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in