Lenovo en Google kondigen Project Tango smartphone aan

Lenovo en Google hebben een nieuwe smartphone aangekondigd tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas, het gaat hierbij om de nieuwe Project Tango smartphone. De smartphone is in staat om ruimtes in 3D in kaart te brengen. De smartphone moet deze zomer al verschijnen. 

project-tango-smartphone

Google is onder de naam; Project Tango al langere tijd bezig met de ontwikkeling van een aantal apparaten en de software. Via camera’s is het mogelijk om een ruimte in 3D weer te geven, deze beelden kunnen vervolgens gebruikt worden voor Virtual Reality omgevingen.

In 2014 heeft Google al een Project Tango tablet uitgebracht, deze tablet was voornamelijk geschikt op de ontwikkelaars en is ook nooit verschenen op de markt. Het ziet er naar uit dat Google de techniek na de zomer toegankelijk zal maken voor de consument. De nieuwe smartphone waar Lenovo en Google aan werken zou deze zomer beschikbaar moeten zijn. De specificaties zijn nog niet bekend, wel heeft Google al aangegeven dat de smartphone zal beschikken over een Qualcomm processor.

Vorig artikelAandeel Twitter bereikt opnieuw dieptepunt
Volgend artikelPopcornTimeCE versie: Dit moet je weten over de versie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in