Sony komt met roze variant Xperia Z5

Sony heeft vandaag een roze variant van de Xperia Z5 gepresenteerd, geruchten over de nieuwe kleuren zijn al langer verschenen, maar deze week is de smartphone definitief uitgebracht. 

Xperia-Z5-roze

Sony Xperia Z5 Pink

De Xperia Z5 Pink is een extra kleur welke verkocht zal worden naast de bestaande groene, gouden, witte en zwarte variant. Of de nieuwe kleur ook naar Nederland komt is nog onduidelijk.

Sony zal de Xperia Z5 Pink begin februari 2016 op de markt brengen. Of we de smartphone ook in Nederland kunnen verwachten is nog onduidelijk. Het roze model bevat ook een achterzijde van matglas en de zij- boven en onderkant van het toestel zijn ook uitgevoerd in het roze. De voorkant van de smartphone is wel geheel zwart, net zoals de overige toestellen in de reeks. Qua specificaties zijn er geen verschillen, zo heeft de smartphone een Snapdragon 810 processor, 3GB aan RAM en een 5,2-inch Full HD scherm. Vooralsnog is Android 5.1 Lollipop standaard, maar de Android 6.0 staat op de planning.

Foto’s zijn mogelijk met de 23 megapixel camera aan de achterzijde van de smartphone, aan de voorzijde is er een 8 megapixel camera te vinden.

Vorig artikelScreenshot op de Mac? Zo doe je dat
Volgend artikelTwitter integreert Periscope-video’s in tijdlijn voor iOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in