Samsung Galaxy J1 (2016) smartphone officieel

Samsung heeft een nieuwe budget smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Galaxy J1 smartphone. De goedkope smartphone is stilletjes aangekondigd en is vooral op de markt gezet als een budget toestel. 

Galaxy-J1

Of de smartphone ook naar Nederland komt is nog maar de vraag. Eerder verscheen er al een Galaxy J1 smartphone in 2015, het exemplaar welke vandaag is aangekondigd is de Galaxy J1 2016 versie.

Het AMOLED-paneel heeft een diagonaal van 4,5 inch en een resolutie van 800×480 pixels, een groter scherm in vergelijking met de eerste versie welke was uitgerust met een 4,3-inch scherm. Intern is er een onbekende quadcore chipset te vinden met een kloksnelheid van 1,3Ghz. Het gaat hierbij waarschijnlijk om de Exynos 3475, ook is er 1GB aan RAM te vinden in het budgettoestel. Bij de voorgaande editie was dat 512MB of 765MB. Intern is er verder 8GB aan opslagcapaciteit te vinden.

De accu heeft een capaciteit van 2050mAh en er is standaard 4G aanwezig in het toestel. Of de smartphone een update zal krijgen naar Android 6.0 is nog onduidelijk, standaard is er Android 5.1.1 te vinden op de smartphone. Omgerekend wordt de Galaxy J1 smartphone van Samsung verkocht voor een bedrag van 125 euro.

Vorig artikelWaar u op moet letten bij de aanschaf van een hoofdtelefoon
Volgend artikelGoogle Maps gaat route voorspellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in