Specificaties Xiaomi Mi5 uitgelekt

Xiaomi heeft weer een aantal nieuwe smartphones op de planning staan, het gaat hierbij onder andere om de nieuwe Xiaomi Mi5 smartphone. Vandaag zijn de belangrijkste specificaties van het toestel gelekt. Via een ontvangen mail hebben wij enkele specificaties doorgekregen van de nieuwe smartphone inclusief een aantal afbeeldingen.

Xiaomi-Mi5

Xiaomi zal de nieuwe smartphone gaan uitrusten met een Snapdragon 820 processor van Qualcomm, verdere details ontbraken nog. De fabrikant wil de Xiaomi Mi5 op de markt zetten als een high-end smartphone welke voor een aantrekkelijk bedrag verkocht zal gaan worden.

Volgens de laatste geruchten zal Xiaomi de nieuwe smartphone op 21 januari presenteren, het is ook een van de eerste smartphones welke de beschikking zal krijgen over een Snapdragon 820 processor, wanneer de smartphone in de verkoop zal gaan is vooralsnog onduidelijk.

Specificaties Xiaomi Mi5

De Xiaomi Mi 5 zal op de markt komen in verschillende varianten, zo zal de hardware verschillen op basis van de geruchten, er wordt gesproken over twee varianten met 3GB en 4GB aan RAM. OOk is er 32GB en 64GB interne opslag te vinden. het scherm wordt naar verwachting een 5,2-inch exemplaar met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, intern is er een 3600mAh accu te vinden. Aan de achterzijde is er een 16 megapixel camera te vinden. Een overzicht van de specificaties:

  • Android 6.0
  • 3GB of 4GB aan RAM
  • 5,2-inch scherm met resolutie van 2560×1440 pixels
  • 16 megapixel camera aan achterzijde
  • 8 megapixel camera aan voorzijde
  • Snapdragon 820 chipset
  • 3600mAh interne accu

Beschikbaarheid Mi5 smartphone:

Voor Xiaomi is de lancering van de Xiaomi Mi5 belangrijk, een week later zal Samsung de nieuwe Galaxy S7 smartphone presenteren, qua specificaties en mogelijkheden zal de Xiaomi Mi5 vergelijkbaar zijn.

Vorig artikelWikipedia bestaat vandaag 15 jaar
Volgend artikelXiaomi Redmi 3: Interessante Android smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in