Medion MD99482 10,1-inch tablet te koop bij de Aldi

Vanaf zaterdag 23 januari wordt er weer een nieuwe tablet bij de Aldi verkocht, het gaat hierbij om de nieuwe Medion MD99482 tablet welke de beschikking heeft over een 10,1-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. 

MD99482

Voor een bedrag van 199 euro is het mogelijk om de tablet te bemachtigen vanaf zaterdag 23 januari. Intern zijn er een aantal interessante specificaties te vinden, waaronder een 1,3Ghz quad core processor en een interne accu van 8000mAh.

Qua opslag beschikt de MD99482 tablet van medion over 16GB waarvan ongeveer 11GB beschikbaar is, via een microSD kaartje is het mogelijk om de interne opslagcapaciteit uit te breiden. De 1,3Ghz quad core processor wordt ondersteund door 1GB aan RAM.

Medion Lifetab S10352

Qua software is er Android Lollipop te vinden, of de update naar Android 6.0 op de planning staat is nog onbekend. Ook de standaard opties mogen niet ontbreken, zo zijn er 2 ingebouwde camera’s van 2 megapixels, een GPS-sensor en Wifi. Ook zijn er een tal van aansluitingen waaronder icroUSB 2.0 met USB-hostfunctie, microSD-/microSDHC-/microSDXC-geheugenkaartlezer, Audio-Out en Bluetooth-4.0-functie. Ook 4G ontbreekt niet op de tablet.

Beschikbaarheid bij de Aldi

De tablet wordt vanaf 23 januari voor een bedrag van 199 euro verkocht bij de Aldi. De voorraad is over het algemeen vrij beperkt.

Vorig artikelHuawei P9 wordt groter en krijgt fysieke homeknop
Volgend artikel14-inch MD 99660 Notebook te koop bij de Aldi

2 REACTIES

  1. Het is zo’n mooi ding, ,maar helaas wat een slechte tablet!!
    Ik was net op tijd hem te kopen 5 minuten na opening van de winkel, had ik de laatste al te pakken.
    Thuis met opstarten, viel hij telkens uit, en startte dan weer opnieuw op.
    Kon niet eens in het installatieproces komen …dus weer terug, NETJES geld terug ontvangen en er werd voor me rondgebeld of er in de buurt nog eentje was. KEURIG geholpen door Aldi!!!
    Die opgehaald, weer zelfde probleem maar dan kwam ik toch steeds een stapje verder.
    Uiteindelijk toch door het installatie proces heen gewerkt, maar start toch elke keer weer opnieuw op.
    Toch weer leeg gemaakt naar fabrieksinstellingen en deze keer niet de instellingen van mijn vorige medion tablet overgenomen maar leeg gelaten.
    Schakelt de launcher3 uit, loopt om de haverklap vast ….waardeloos dus.
    Als hij het doet dan heb ik het gevoel dat tie op 3 poten loopt….
    Nu maar hopen dat de Aldi mijn geld wil retourneren, de goedkopere tablet van mijn dochtertje doet het beter dan de mijne!

    • Ik heb een medion tablet gekocht van iemand nu vraagt die telkens het vorige email adres plus het oude wacht woord kan iemand me daar bij helpen ik geraak niet door zolang ik het vorige wachtwoord moet op geven da nk u

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in