Galaxy S7 flink sneller in vergelijking met Galaxy S6

De geruchten over de nieuwe Galaxy S7 smartphone blijven behoorlijk toenemen, maar we kunnen nu met zekerheid zeggen dat de smartphone behoorlijk krachtig zal gaan worden. Er zijn vandaag een aantal benchmark resultaten opgedoken, het zou  hierbij gaan om een Galaxy S7 met een Exynos 8890 processor. 

galaxys7-header

Volgens de benchmark zou het gaan om modelnummers GM-930W8 en GM-G930F, het toestel dat bestemd is voor de Europese markt. Per kern weet de Galaxy S7 in de test een score te behalen van 1873, dat is bijna 400 punten meer dan de Galaxy S6. In totaal weet de Galaxy S7 een score te behalen van 5946 ter vergelijking, de Galaxy S6 behaalde een score van ruim 4811 punten. Daarmee wordt de nieuwe Galaxy de snelste Android smartphone op de markt.

Qua specificaties zijn er geen nieuwe details opgedoken, wel is het bekend dat de smartphone zal beschikken over een 5,1-inch scherm met QHD resolutie, ook is er intern 4GB aan RAM te vinden en 64GB opslagcapaciteit.

Aan de achterzijde is er een 12 megapixel camera aanwezig met een BRITECELL techniek. Hierdoor worden er foto’s gemaakt met een grotere pixel in vergelijking met de gemiddelde smartphonesensor. Eerder verschenen er al meerdere specificaties van de S7 smartphone.

Vorig artikelMont Blanc in 360 graden te zien op Google Maps
Volgend artikelGoogle Doodle: 151e geboortedag van Wilbur Scoville

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in