Samsung Galaxy S7-presentatie in Virtual Reality

De Samsung Galaxy S7 presentatie vindt plaats op 21 februari, tijdens het evenement op het Mobile World Congress wordt de nieuwe Galaxy S7 aangekondigd. 

Galaxy-S7-teaser

Net als vorig jaar zullen ook de Galaxy S7 en de S7 Edge op zondag gepresenteerd worden, dit is voorafgaand aan het Mobile World Congress. Inmiddels zijn alle details al bekend over de smartphone, zo zijn er de afgelopen tijd regelmatig afbeeldingen, renders en specificaties opgedoken over de smartphone.

Qua design heeft de Galaxy S7 minimale verbetering, de grootste verbeteringen vinden plaats onder de motorkap van de smartphone, zo wordt er een nieuwe Exynos chipset gebruikt, ook is er een verbeterde camera te vinden op de smartphone en een grotere accu.

De reguliere Galaxy S7 zou beschikken over een 5,1 inch-QHD-scherm, het Edge exemplaar krijgt een scherm mee van 5,5-inch.

Samsung Unpacked

De presentatie van de Galaxy S7 is te bekijken via Virtual reality. Het evenement staat in het teken van VR,  ook zal naar verwachting een Gear 360 VR camera worden gepresenteerd.

Vorig artikelAlcatel introduceert nieuwe Idol 4-serie
Volgend artikelPrijzen Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in