LG G5 krijgt beschikking over verwisselbare accu

Al langere tijd gaan er geruchten dat LG werkt aan een verwisselbare accu techniek voor de nieuwe LG G5 smartphone. Met de ‘Magic Slot’ module wordt de smartphone deels modulair. 

Met de Magic Slot module moet het mogelijk zijn om eenvoudig extra hardware modules in de LG G5 te klikken. Doordat de de onderkant van de smartphone kan worden verwijderd is het mogelijk om de accu te vervangen.

LG-G5-verwisselbare-accu

Tegenwoordig zie je bijna geen smartphones meer welke de beschikking hebben over een verwisselbare accu, dit heeft te maken met het design, en de unibody behuizingen van de smartphone. LG lijkt het een oplossing te hebben gevonden voor dit probleem, om de smartphone voor een deel modulair te maken.

Het concept van de LG G5 hardware met de modules is erg interessant, zo moet het in de praktijk mogelijk zijn om een grotere accu te gebruiken of een extra RAM module om de snelheid te verbeteren. Komende week staat de MWC in Barcalona op de planning, tijdens dit evenement zullen we naar verwachting meer horen over de LG G5 smartphone en de Magic Slot techniek.

Vorig artikelPrijzen Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge opgedoken
Volgend artikelSamsung onthult nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 edge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in