LG G5: Dit moet je weten over de smartphone

LG heeft vandaag tijdens het Mobile World Congress een nieuwe smartphone gepresenteerd, het gaat hierbij om de nieuwe LG G5 smartphone. Het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant. 

LG_G5

LG heeft het evenement een dag voor het Mobile World Congress gepland, net zoals Samsung en HTC. Vanmiddag heeft LG tijdens het evenement de nieuwe LG G5 op de markt gebracht, deze smartphone moet de concurrentie aangaan met de Galaxy S7.

De LG G5 beschikt over een 5,3 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Zoals al te zien was in de teaser afbeeldingen beschikt de smartphone over de ‘always on techniek’. Nieuw is ook de metalen behuizing, vingerafdrukscanner en een USB-C aansluiting aan de achterkant van de smartphone.

De Snapdragon 820-soc heeft vier cores van Qualcomm’s eigen Kyro-ontwerp en wordt bijgestaan door een Adreno 530-gpu en 4GB lpddr4-werkgeheugen. Het toestel is voorzien van twee camera’s, een 16 megapixel exemplaar een een groothoekcamera van 8 megapixels. Aan de voorkant is een frontcamera met 8 megapixels geplaatst.

De onderkant van de smartphone is los te halen zodat de accu verwisseld kan worden. Ook is het mogelijk om extra modules aan te sluiten, zoals een HiFi Plus module of een Cam Plus module. LG_G5-2

Beschikbaarheid LG G5

De LG G5 wordt in de kleuren zilver,titan, gold en roze uitgebracht, wanneer de smartphone verkocht zal worden is vooralsnog onbekend. Ook de adviesprijs is momenteel onbekend.

Vorig artikelSamsung komt met Gear 360 camera
Volgend artikelHuawei MateBook: Windows 10 tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in