OnePlus 3: Voor de zomer beschikbaar

De OnePlus 2 ligt pas een half jaar in de winkels, maar over een aantal maanden moet de OnePlus 2 ruimte maken voor de nieuwe OnePlus 3 smartphone. OnePlus claimt dat de deadline behaald zal worden. 

DSC_0499 (Copy)

In een gesprek met Cnet heeft oprichter Carl pei laten weten wat de plannen zijn voor het jaar. Het nieuwe vlaggenschip, de OnePlus 3 zou aan het einde van het tweede kwartaal gepresenteerd moeten worden.

De afgelopen week verschenen er al verschillende geruchten over de OnePlus 3 smartphone, zo verscheen er vorige week een video met daarin mogelijk de nieuwe OnePlus 3 smartphone. Volgens geruchten heeft de nieuwe smartphone een rondere afwerking en een volledig metalen behuizing.

Verder toont de video dat de smartphone de beschikking heeft over een USB-C poort en een dual led flitser. Volgens eerdere geruchten beschikt de smartphone over een Snapdragon 820 processor met 4 of 6GB aan RAM. Ook wordt de accu capaciteit van het nieuwe model fors hoger.

Vorig artikelMedion onthult nieuwe S5004 en S5504 smartphone
Volgend artikelXiaomi Mi5: Flinke specificaties voor een relatief lage prijs

1 REACTIE

  1. Ben benieuwd. Hoog toe aan een nieuw toestel. Hopelijk doen ze wat aan de simkaart slot, want da “la” gedoe heeft me al 3 keer een nieuwe simkaartlezer opgeleverd omdat de simkaart blijft hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in