Xiaomi Mi5: Flinke specificaties voor een relatief lage prijs

Xiaomi heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Xiaomi Mi5 smartphone. 

Xiaomi-Mi5

Xiaomi heeft de Mi5 voorzien van high-end specificaties, zo beschikt de smartphone onder andere over een Snapdragon 820 processor en een 5,2-inch Full HD scherm. Qua snelheid zit het wel goed, in de benchmark tool AnTuTu scoort de nieuwe smartphone 140.000 punten.

Het LCD scherm heeft een formaat van 5,2-inch en een resolutie van 1920×1080 pixels, goed voor een PPI van 428. Aan de voorzijde van de smartphone is er een vingerafdrukscanner te vinden welke tevens dient als homeknop. De smartphone is beschikbaar in 32GB en 64GB opslag, ook is er een exclusieve keramische versie uitgebracht welke de beschikking heeft over 128GB interne opslagcapaciteit.

De smartphone heeft de beschikking over een Snapdragon 820-soc van Qualcomm, de gewone variant heeft de beschikking over 3GB aan RAM. De duurdere keramische versie beschikt over 4GB aan RAM.

Opvallend is de prijs, de smartphone wordt verkocht voor 275 euro, hiervoor krijg je het 32GB exemplaar, de 64GB variant wordt verkocht voor 320 euro, het keramische model gaat over de toonbank voor een bedrag rond de 375 euro.

Vorig artikelOnePlus 3: Voor de zomer beschikbaar
Volgend artikelLeagoo Shark 1: Budget vriendelijke phablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in