Youmo: Stekkerblok van de toekomst

De Youmo is een nieuw project welke momenteel is te vinden op Kickstarter. Youmo is een nieuw stekkerblok welke volledig modulair is, hierdoor is het eenvoudig om het stekkerblok nog eens te kunnen uitbreiden met een extra module. 

Youmo

Doordat de Youmo volledig modulair is heb je de mogelijkheid om verschillende modules te koppelen, zo zijn er onder andere traditionele stekkers, maar ook zijn er andere onderdelen. Je sluit er bijvoorbeeld een usb-poort op aan, of een draadloos oplaadstation voor een telefoon. Hierdoor is het een multifunctioneel apparaat met meerdere mogelijkheden.

Via Kickstarter is de Youmo te bestellen, het basispakket is te bestellen voor een bedrag van 39 euro, hierbij krijg je een basiskaart en een stekkerkoord.

Youmo

In totaal zijn er 8 modules ontwikkeld welke op een van de netsnoeren geklikt kunnen worden. Zo is er een powerline module, een LED lamp, een draadloze speaker, de combinatie van een stopcontact met twee USB poorten, meerdere USB poorten naast elkaar en een QI lader. Maar er is nog meer, ook de bewegingssensor en een module om de stekkerblok op afstand te kunnen besturen is aanwezig. Interesse? bekijk het project op Kickstarter.

 

Vorig artikelWhatsApp stopt met ondersteuning van BlackBerry, Symbian en oude Android
Volgend artikelNikon introduceert nieuwe DL-lijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in