Microsoft Lumia 650 verkrijgbaar in Nederland

De nieuwe Lumia 650 is beschikbaar in Nederland, vanaf vandaag is de Lumia 650 te koop bij verschillende winkels in Nederland. De Lumia 650 is qua design zeer goed gelukt voor een Windows Phone. 

Lumia650_image

Microsoft heeft de smartphone voorzien van een metalen frame en een AMOLED Scherm. Volgens geruchten gaat het hierbij om de laatste Lumia smartphone van het bedrijf. Niet dat het bedrijf zal stoppen met de smartphones, maar toekomstige modellen komen uit onder de Surface naam.

De Lumia 650 is de vierde smartphone van Microsoft welke beschikt over Windows 10. Qua specificaties zit het wel goed. Intern is er een Qualcomm Snapdragon 212 processor aanwezig in combinatie met 1GB aan RAM. Voor de opslag is er 16GB interne opslagcapaciteit aanwezig en een geheugenkaartslot voor de uitbreiding van de interne opslag. Dankzij de Qualcomm Snapdragon 212 processor, is de Lumia 650 een volwaardige 4G smartphone.

Voorlopig zal alleen de zwarte uitvoering verkocht worden in Nederland, de witte variant zal nog even op zich laten wachten.

Vorig artikelOnePlus X update geeft fix voor camera problemen
Volgend artikelBlendle beschikbaar voor Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in