Blendle beschikbaar voor Android

De Android applicatie van Blendle is vrijgegeven voor het Android platform, de bètaversie is inmiddels zover uitgegroeid tot een volwaardige app, vanaf vandaag is de Android app van Blendle te downloaden. 

blendle-android

Met Blendle is het mogelijk om voor een klein bedrag per artikel de artikelen uit kranten en tijdschriften te lezen, de artikelen worden betaald uit een pre-paid bundel. Bij het aanmelden krijg je een standaard proeftegoed van 2,50.

Voor losse artikelen betaal je in Blendle een bedrag tussen de 15 cent en 1 euro, de prijs per artikel is afhankelijk van de uitgever en de lengte van het artikel. Qua werking werkt de Android applicatie hetzelfde als de desktopversie, de artikelen worden in de app los aangeboden en zijn voor een klein bedrag te lezen. Via de app is het tevens mogelijk om het tegoed aan te vullen en de voorkeuren te wijzigen.

De applicatie geeft tevens notificaties wanneer er een populair artikel is, ook is het mogelijk om je op kranten of bladen te abonneren.

Beschikbaarheid

Vanaf vandaag is de app beschikbaar voor zowel Android als iOS. De app is ongeveer 20 MB groot en vereist minimaal Android 4.1.

Vorig artikelMicrosoft Lumia 650 verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelDJI onthult nieuwe Phanton 4 drone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in