DJI onthult nieuwe Phanton 4 drone

DJI heeft vandaag een nieuwe drone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe DJI Phantom 4. De nieuwe drone beschikt over een aantal unieke functionaliteiten, zo is de drone voorzien van een techniek waarmee het mensen en objecten kan herkennen. 

DJI-Phantom-4

Om de nieuwe detectie techniek mogelijk te maken zijn er vijf camera’s aanwezig. De nieuwe Phantom 4 beschikt naast de gebruikelijke 4K camera aan de voorzijde ook over vier andere camera’s. Twee daarvan kijken naar voren, twee andere naar beneden. Met deze beelden maakt de drone een 3D-kaart van de omgeving.

Ten opzichten van zijn voorgangers is de nieuwe Phantom 4 voorzien van nieuwe verbeterde motoren, de nieuwe motoren zijn zuiniger en zijn ook hoger geplaatst op de uiteindes van de armen, hierdoor komen de propellers niet in beeld als de drone op snelheid is.

Camera

Net zoals zijn voorganger beschikt de drone over 4K camera. Wel is de camera voorzien van een verbeterde lens en schiet beelden in Ultra-HD kwaliteit. De 4K beelden worden opgenomen in een kwaliteit tot 30 framen per seconde.

DJI-Phantom-4

Accu

Een groot voordeel is de verbeterde accu. De vliegtijd van de Phantom 4 is ook aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. Volgens DJI is de Phantom 4 goed voor een vliegduur van ruim 28 minuten.

Beschikbaarheid

De drone zal verkocht worden voor een bedrag van 1.399 dollar.

Vorig artikelBlendle beschikbaar voor Android
Volgend artikelVivo Xplay 5: Krachtige smartphone met 6GB RAM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in