Samsung Galaxy S7 niet volledig waterdicht

Samsung heeft tijdens de presentatie van de Galaxy S7 vaak vermeld dat de smartphone tegen water en stof kan. Maar in de praktijk zal dat nog behoorlijk tegenvallen. Volgens bronnen is de telefoon in de praktijk niet geheel waterdicht. 

galaxy-s7-edge

SquareTrade heeft de smartphone op zijn waterdichtheid getest, het bedrijf heeft de smartphone dertig minuten volledig in een bak water geplaatst. Eenmaal uit het water wat het geluid wat uit de smartphone kwam nogal dof. De telefoon werkte naast het gebrek in de audio prima.

Wanneer de smartphone kort in het water valt, is dat geen probleem of voor de snorkellaars, maar het gebruik wanneer gebruikers dieper in het water gaan is sterk afgeraden.

Volgens de onderzoekers is de waterbestendigheid van de Samsung-telefoons beter dan de iPhone van Apple. Wel is de iPhone beter bestand tegen valschade op een harde ondergrond. Net na de introductie werd nog gezegd dat een half uur op een diepte van 1,50 meter geen kwaad kon, vrijwel direct erna is het limiet aangepast tot 1 meter.

Vorig artikelDeels modulaire LG G5 smartphone vanaf april naar Nederland
Volgend artikelOppo toont nieuwe R9 en R9 Plus smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in