HTC 10: 3000mAh accu en LCD scherm

De geruchten over de nieuwe HTC 10 blijven toenemen, de toekomstige high-end smartphone van HTC zal binnen enkele weken verschijnen. Elke week verschijnen er nieuwe geruchten over de smartphone, volgens Evleaks zal er een 3000mAh accu aanwezig zijn en een LCD scherm. 

HTC-10

Specificaties

Naast de specificaties van het toestel heeft Evleaks ook een render afbeelding toegevoegd van de nieuwe HTC 10 smartphone. De HTC 10 moet de huidige HTC One M9 opvolgen, qua design heeft de HTC 10 veel weg van zijn voorganger, maar een aantal elementen zijn verdwenen, zo zijn er geen BoomSound speakers te vinden en zijn de on-screen navigatieknoppen verwijderd van de smartphone.

Volgens de laatste geruchten beschikt de HTC 10 over een Snapdragon 820-soc in combinatie met 4GB aan RAM. Aan de achterzijde is er een 13 megapixel camera te vinden. Evleaks weet ook te melden dat er een 5,15-inch LCD paneel aanwezig zal zijn welke de beschikking heeft over een QHD resolutie van 2560×1440 pixels. Het type paneel is een LCD 5 display.

Beschikbaarheid

Volgens de laatste geruchten zal HTC de nieuwe smartphone presenteren tegen het einde van HTC. Een exacte datum is vooralsnog onbekend, maar het zal zeker niet al te lang meer duren voordat HTC met de nieuwe HTC 10 op de markt zal komen.

Vorig artikelKleinere iPad Pro wordt duurder dan iPad Air
Volgend artikelApple onthult nieuwe 9,7-inch iPad Pro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in