Apple gestopt met verkoop iPhone 5S

Apple is gestopt met de verkoop van de iPhone 5S smartphone. Tot het begin van deze week van de iPhone 5S nog te koop via de website van Apple. Na de introductie van de iPhone SE is Apple gestopt met de verkoop van de iPhone 5S. 

apple-iphone-se
iPhone SE

Op zowel de internationale- als Nederlandse website van Apple is de Apple iPhone 5s nu verdwenen. En is alleen nog de iPhone SE als vervanger te vinden op de smartphone.

Nog wel is de 5S te koop bij diverse premium resellers en online winkelketens. Het gaat hierbij naar verwachting om de laatste voorraden van de winkels. De prijs van de Apple iPhone 5s zal waarschijnlijk in de komende dagen flink aangepast worden om zo snel de resterende voorraden te kunnen verkopen. Op dit moment wordt de iPhone 5S verkocht voor een bedrag vanaf ongeveer 320 euro, hiervoor krijg je het 16GB exemplaar.

iPhone SE

De nieuwe iPhone SE moet de iPhone 5S gaan vervangen. De 5S was het laatste 4-inch model van Apple welke tot nu toe is uitgebracht. Apple heeft de iPhone SE opnieuw voorzien van een 4-inch scherm, wel is de hardware flink aangepast.

Apple heeft bekend gemaakt dat de Apple iPhone SE vanaf begin april in Nederland verkocht zal worden. Een exacte datum is vooralsnog onbekend. Het 16GB exemplaar wordt verkocht voor een bedrag van 489 euro.

Vorig artikelProblemen bij oudere iPads vanwege iOS 9.3
Volgend artikel‘YouTube werkt aan nieuwe livestream-app’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in