Google Doodle: Bolsjojtheater

Google heeft vandaag weer een nieuwe Google Doodle gepubliceerd op de homepagina van de zoekmachine, de Doodle is gericht op het 240-jarig bestaan van het Bolsjojtheater.

Bolsjojtheater

240-jarig bestaan van het Bolsjojtheater.

De Google Doodle van 28 maart is gericht op het Bolsjojtheater, het is een theater in Moskou voor balletten en opera. Het is gesitueerd op het Theaterplein vlak bij het Kleine Theater. Het gebouw is ontworpen door de architect Joseph Bové, na een brand in 1853 is er een reconstructie geweest van het theater.

Wat is een Google Doodle?

Een Google Doodle is een aangepast logo welke zo nu en dan wordt gebruikt door Google tijdens internationale feestdagen en speciale evenementen. Ook op verjaardagen van belangrijke mensen of de verjaardag van Google zelf is er een Doodle te vinden op de homepagina van de zoekmachine.

De doodles worden ontworpen door Dennis Hwang. Wanneer op een Google Doodle wordt geklikt, wordt de gebruiker doorverwezen naar een pagina met zoekresultaten, ook zijn er regelmatig interactieve doodles te vinden op de zoekmachine. De eerste Google Doodle was ter ere van het Burning Man festival in 1998, de Doodle was ontworpen om de gebruikers van hun afwezigheid op de hoogte te stellen.

 

 

Vorig artikelWaarom heeft de iPhone SE geen 3D touch?
Volgend artikelBug in iOS 9.3 maakt linkjes openen onmogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in