Een uitstekend thuisnetwerk (ADV)

TP-LINK weet als geen ander hoe belangrijk een goed en werkend thuisnetwerk is voor jou en degene die bij jou in huis wonen. Weg met die irritaties dat de Wi-Fi niet tot in de tuin komt, niet meer constant hoeven bufferen wanneer je nog in bed dat ene filmpje wil afkijken. Gebruik onderstaande producten om overal in huis dekking te creëren. 

  1. Begin met een goede basis: de router

Om een goed thuisnetwerk te creëren kan je het beste beginnen met een goede router. De router van je provider is vaak niet de nieuwste. Een goede, niet dure router kan je bereik al veel goed doen. Nieuwere routers kunnen meer apparaten aan en beschikken over de minder volle 5GHz band. Bang dat de installatie te moeilijk is voor je? Dat hoeft niet. Neem de Touch P5.

TP-link1

De Touch P5 is ‘s Werelds 1e AC-touchscreen router combineert een uitmuntende kracht met een zeer gebruiksvriendelijk touchscreen, zodat je met gemak en in stijl elk moment elke gewenste instelling kan aanpassen.  De gehele installatie kan voltooid worden op de router zelf. Je hebt geen computer, tablet of smartphone meer nodig! De Touch P5 werd door Hardware.info, een gerenommeerde hardware specialist, beschreven als “de eenvoudigst te installeren router tot nu toe getest” en werd beloond met een excellent award.

TP-link3

Instellingen binnen Handbereik

Beheer het hart van je digitale smart home met deze innovatieve touchscreen router. Installatie is nog nooit zo gemakkelijk geweest.  Touch P5’s interface biedt een ideaal overzicht waarmee je snel toegang tot je netwerk hebt en je netwerkinstellingen kan beheren. Het touchscreen kan ook een klok weergeven wanneer deze niet gebruikt wordt of het scherm kan na een gewenst aantal minuten uitschakelen, om zo energie te besparen.

TP-link3

De volgende instellingen heb je binnen handbereik en kun je eenvoudig aanpassen met slechts enkele aanrakingen op het beeldscherm van je router:

  • Ouderlijk Toezicht: Creëer gemakkelijk een sterk, betrouwbaar netwerk dat jou en jouw dierbaren online zal beschermen. Het toegangsbeleid kan verfijnd en aangepast worden voor specifieke gebruikers, zodat iedereen in huis de verbinding heeft die bij hem/haar past. Zo maak je bijvoorbeeld van bedtijd ook echt bedtijd.
  • Apparaatbeheer: Kies de apparaten die toegang tot je netwerk hebben door ze toe te voegen of te verwijderen en bepaal hoe en wanneer zij verbinding met het internet kunnen maken.
  • Draadloze Instellingen: Personaliseer je Wi-Fi instellingen, zoals het onzichtbaar maken van je netwerk.
  • Modus Selectie: De Touch P5 is ontworpen om zo veelzijdig mogelijk te zijn en heeft de mogelijkheid om als router, repeater of access point te functioneren.

Niet alleen mooi maar ook een krachtige router

Voorzien van de nieuwste 1GHz Dual-Core CPU, levert de Touch P5 AC1900 snelheden voor ultieme gaming en ultra HD video streaming ervaringen. De draadloze AC Standaard creëert een dual-band netwerk, zodat je meerdere apparaten kan verbinden en nog steeds kunt genieten van snelheden tot 1900Mbps. Dit betekent dat je kan genieten van Ultra High Definition 4K video streaming en vertragingsvrij online gamen op de 5GHz verbinding, dit alles terwijl je tegelijkertijd ook aan het shoppen bent, e-mails verstuurt en jouw favoriete webpagina’s bekijkt op de 2.4GHz verbinding.

TP-link52. Breid je netwerk uit naar onbereikbare plekken, zoals de tuin en zolder

Het kan zijn dat de router niet alle plekken in huis kan voorzien van Wi-Fi door de afstand, signaalruis of objecten die het signaal blokkeren, zoals muren en plafonds. Wil je Wi-Fi uitbreiden in dezelfde ruimte of op dezelfde verdieping dan kun je gebruik maken van een range extender, welke het signaal van de router opvangt en herhaald. Deze extender plaats je in het midden van de router en de plek waar je Wi-Fi wilt ontvangen.

Wil je Wi-Fi uitbreiden naar ruimtes met dikke muren ertussen of bijvoorbeeld op een andere etage? Maak dan gebruik van powerline adapters. Deze verplaatsen het signaal van het eerste stopcontact bij de router naar het tweede stopcontact in de ruimte waar je internet wenst.

Voor beiden oplossingen zijn hieronder twee producten uitgelicht:

Range Extender – RE450

TP-link6TP-LINK’s RE450 heeft de volgende generatie 802.11ac Wi-Fi Technologie, welke 3 keer sneller is dan de standaard 802.11n snelheid. De RE450 levert hoge dual-band Wi-Fi snelheden tot 1750 Mbps, wat zorgt voor een betrouwbare verbinding voor bandbreedte-intensieve taken zoals HD/4K streaming, vertragingsvrij gamen en grote bestanden downloaden. Op moment van schrijven is het de snelste Wi-Fi Range Extender beschikbaar op de markt.

Een gigabit ethernetpoort verandert de extender tevens in een draadloze aansluiting, zodat je een bedraad apparaat zoals een Blu-ray speler, game console, DVR of smart TV kan aansluiten op je Wi-Fi netwerk.TP-link7

RE450 is gemakkelijk te Installeren en werkt met elke standaard draadloze router. Verbind de RE450 direct met een router door de range extender’s RE knop in te drukken gevolgd door de router’s WPS knop (wanneer deze beschikbaar is). Eenmaal verbonden met een bestaande router, kan de RE450 op de ideale plek geplaatst worden, zonder verdere configuraties uit te hoeven voeren. Het intelligente signaallampje kan helpen om de beste locatie te vinden om je extender te plaatsen. Aan de hand van de kleurindicatie kan je zien of het product op de meest optimale plek geplaatst is.

Powerline Adapter- TL-WPA4530 KIT

TP-link-9Wi-Fi uitbreiden bijvoorbeeld op een andere etage doe je bijvoorbeeld met de TL-WPA4530 KIT met de HomePlug AV standaard. De homePlug AV standaard maakt hoge datatransmissie tot 500 Mbps mogelijk via de bestaande elektrische leidingen in huis – ideaal voor vertragingsvrije HD of 3D video streaming en online games. Niet zomaar meer bereik dus, maar ook volledig bereik!

Het is tevens TP-LINK’s eerste powerline met de 802.11ac technologie en zorgt er voor dat je een dual band Wi-Fi netwerk kan creëren (gelijktijdig 300Mbps op 2.4GHz en 433Mbps op 5GHz) met meer bandbreedte en minder storingen. Prestaties van de powerline netwerk worden zo gemaximaliseerd. Bestaande uit één netwerk zorgt de adapter ervoor dat je verbonden blijft, zelfs als je door het huis loopt.

Je kan genieten van één naadloos netwerk voor je gehele huis of kantoor, zonder dat je moet wisselen tussen het ene en andere wi-fi punt.

De TL-WPA4530 heeft drie ethernetpoorten zodat je tot drie bedrade verbindingen kan creëren voor je apparaten zonder wi-fi mogelijkheid, zoals een PC, spelconsole of Smart TV. Just plug in, and enjoy.

En vind je de ledlampjes storend? Zet ze uit met behulp van de LED aan/uit knop of beheer ze op afstand met de tpPLC App* op jouw smartphone of de tpPLC Utility op jouw computer.

TP-link-10

Plug, Pair and Play!

  1. Plaats de TL-PA4020P in het stopcontact en verbind hem met de router via een ethernetkabel. Plaats vervolgens de TL-WPA4530 in elk ander gewenst stopcontact.
  2. Druk op de ‘Pair’ knoppen van beide adapters om een beveiligde verbinding op te zetten. En klaar bent u! Geniet simpelweg van een perfect werkend draadloos en bedraad netwerk met hoge snelheden.* Powerline adapters moeten worden verbonden in hetzelfde stroomcircuit.

Bekijk voor meer informatie de website van TP-LINK

Vorig artikelXiaomi Mi TV Box 3 Enhanced: Zeer goede mediaplayer op Android
Volgend artikelGoogle verlaagt prijs van Pixel C tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in