Samsung zet grote stap richting opvouwbare tablet

Samsung heeft grote stappen gezet richting een nieuwe flexibele opvouwbare tablet. Samsung is al een tijdje bezig om een tablet de ontwikkelen welke je eenvoudig kan opvouwen zodat deze beter in de broekzak past. 

Samsung-opvouwbare-smartphone

Volgens recente geruchten zijn er grote stappen gezet in de ontwikkeling van buigzame oled schermen, die worden nu opvouwbaar gemaakt. Hierdoor kan je het scherm dubbelklappen. Volgens de geruchten zou het gaan om een 7-inch tablet welke je kan uit vouwen tot een 5-inch smartphone.

Samsung zou volgend jaar de nodige innovatie terugbrengen op de smartphone markt met een opvouwbare tablet. Al eerder verschenen er geruchten dat Samsung de tablet in 2016 op de markt zal brengen, maar de lancering is uitgesteld. Het zou om een tablet gaan met een 7-inch OLED scherm dat je kunt opvouwen, waardoor je een 5-inch telefoon krijgt.

Volgens bronnen is Samsung al drie jaar bezig de ontwikkeling van een opvouwbaar scherm. Samsung kan nog niet starten met de massaproductie omdat het momenteel te druk is met de productie van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge smartphone, dit is waarschijnlijk ook de reden waarom het product is uitgesteld.

Vorig artikelMicrosoft komt niet met verbeterde Xbox One console
Volgend artikelASUS Zenfone 3 met volledig unibody design eind mei beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in