ASUS Zenfone 3 met volledig unibody design eind mei beschikbaar

De Asus Zenfone 3 is een smartphone welke waarschijnlijk eind mei op de markt zal verschijnen. Vandaag zijn er enkele nieuwe render afbeeldingen verschenen van de smartphone, uit de afbeeldingen blijkt dat de smartphone de beschikking krijgt over een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner. 

zenfone-3

De Asus Zenfone 2 was een succes, het vriendelijke top toestel werd meer dan 30 miljoen keer verkocht, zeker gezien de specificaties was dat geen verassing. Het toestel heeft een 5,5inch Full-HD beeldscherm en is met 4GB werkgeheugen en een Intel Atom Z3580 processor geen mid-range smartphone, maar een echte high-end smartphone. Voor de specificaties was de adviesprijs vriendelijk, bij de release werd de smartphone aangeboden voor minder dan 300 euro.

ASUS Zenfone 3 opnieuw high-end

Asus heeft aangegeven dat het de Zenfone 3 zal gaan presenteren op de aankomende Computex beurs in Taipei. De beurs is van 31 mei tot 4 juni. Vandaag zijn er enkele nieuwe afbeeldingen verschenen van de smartphone, daaruit valt op de te maken dat de Zenfone 3 beschikt over een front-facing LED flitser en een USB C aansluiting, ook een vingerafdrukscanner mag zeker niet ontbreken.

Een belangrijk toevoeging op het design is het ontbreken van de antennelijntjes, hierdoor is de smartphone bijna volledig voorzien van een unibody ontwerp.

 

Vorig artikelSamsung zet grote stap richting opvouwbare tablet
Volgend artikelHuawei P9 wordt de perfecte camera smartphone met Leica sensor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in