Levering Oculus Rift loopt flinke vertraging op

De Oculus Rift welke enkele weken geleden officieel op de markt verscheen heeft vertraging opgelopen in de levering. Brendan Iribe, de CEO van Oculus heeft laten weten dat de eerste lading van de Rift langzamer uitgeleverd zal worden dan verwacht. Klanten wachten nog altijd op de nieuwe Rift. 

oculus_rift_preorder_g_0

De vertraging heeft volgens geruchten te maken met een onverwacht tekort aan onderdelen. Op dit moment is de Oculus Rift een vand e eerste devices welke is gericht op VR en welke voor de consument beschikbaar is. In januari zijn er vele pre-orders geplaatst voor de Oculus Rift.

De klanten hebben nu te horen gekregen dat er voor de eerste levering een vertraging is van een halve maand, hierdoor kunnen ze de bril rond 12 april verwachten. Om het goed te maken met de klanten heeft Oculus besloten om bij bestellingen tussen januari en april geen verzendkosten in rekening te brengen, in een aantal gevallen waren de verzendkosten ruim honderd dollar. Om de bril naar Nederland te brengen wordt er ongeveer 40 euro in rekening gebracht.

Vorig artikelHuawei P9 wordt de perfecte camera smartphone met Leica sensor
Volgend artikeliPad Pro 9.7 vanaf vandaag te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in