Huawei P9 wordt de perfecte camera smartphone met Leica sensor

Huawei heeft opnieuw meer informatie gegeven over de nieuwe leica-camera in de nieuwe P9 smartphone welke binnen enkele weken zal verschijnen op de markt. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers heeft Huawei meer bekend gemaakt over de P9 smartphone. 

Huawei-P9

Het was al langer duidelijk dat de Huawei P9 zou beschikken over twee camera’s, inmiddels is bevestigd dat Leica eraan meewerkt, door het gebruik van twee camera’s is het mogelijk om foto’s achteraf scherp te stellen.

Het is inmiddels geen geheim dat Huawei in april de nieuwe P9 smartphone zal presenteren, al jaren verschijnen de nieuwe smartphones in april. Huawei kiest waarschijnlijk opnieuw voor een smartphone met een scherm van 5,2 inch, de resolutie zal 1920×1080  pixels zijn. Intern is er een nieuwe Kirin-processor te vinden van HiSilicon. Verder verwachten we 3GB aan RAM en 32GB interne opslagcapaciteit.

Aanstaande woensdag zal Huawei een persconferentie houden waar de P9 het daglicht zal zien. Uiteraard houden we je op de hoogte van de nieuwe smartphone.

Vorig artikelASUS Zenfone 3 met volledig unibody design eind mei beschikbaar
Volgend artikelLevering Oculus Rift loopt flinke vertraging op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in