HTC 10 Lifestyle is goedkopere HTC 10 smartphone

De HTC 10 Lifestyle verscheen de afgelopen weken al regelmatig op het web, nu blijkt het een goedkopere variant te zijn van de HTC 10. Het toestel zal niet overal verkocht worden en is vooral bedoeld voor de opkomende markten. 

HTC 10 Lifestyle

HTC heeft vandaag de nieuwe HTC 10 smartphone op de markt gebracht, een nieuwe high-end smartphone met indrukwekkende specificaties. Op de Vietnamese site van HTC verscheen de HTC 10 Lifestyle smartphone.

HTC 10 Lifestyle

Naast het feit dat de smartphone stof- en waterbestendig is was het niet duidelijk wat het doel is van de HTC 10 Lifestyle. Volgens officiële informatie van HTC beschikt de smartphone over minder krachtige hardware.

De HTC 10 Lifestyle heeft de beschikking over een Snapdragon 652 processor en 3GB aan RAM. Qua opslaggeheugen is er alleen keus in een 32GB exemplaar. Op enkele kleine verschillen in de maximale downloadsnelheid heeft de smartphone veel weg van de nieuwe HTC 10 smartphone. De precieze prijs en meer informatie over in welke landen het toestel beschikbaar zal zijn is vooralsnog onduidelijk

Vorig artikelHTC 10 vanaf begin mei in Nederland voor € 749
Volgend artikelMet Google Voice Access is stembediening mogelijk op Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in