Is WebTorrent Desktop een Popcorn Time alternatief?

Popcorn Time is in een korte tijd succesvol geworden, vooral om de reden dat het volledig gratis is, uiteraard wel illegaal. Auteursrechtenorganisaties zoals Brein zitten volop achter de dienst. Na het succes van Popcorn Time duikt de ene na de andere torrent-streamingdienst op, waaronder WebTorrent Desktop. Webtorrent

WebTorrent is geen nieuwe dienst en bestaat al enige tijd op de markt, normaal gesproken wordt de dienst gebruikt om torrents mee te streamen in de browser. Om een stream te bekijken in de browser is er enige kennis vereist, daarom is er nu een desktopvariant uitgebracht.

WebTorrent Desktop is sinds deze maand uit de betaversie. De software is te installeren op Windows, Mac en Linux-systemen. Via de applicatie is het eenvoudig om torrents te bekijken, alleen worden de series en films niet in overzicht getoond. Je moet de torrents zelf ergens vandaag halen, en deze zelf inladen in de applicatie.

De film begint te streamen zodra er genoeg ‘peers’ zijn gevonden. Net zoals Popcorn Time is de dienst illegaal in Nederland. 

Vorig artikel‘Motorola Moto G4 Plus krijgt vingerafdrukscanner’
Volgend artikelHuawei P9 Lite vanaf mei in Nederland beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in