Huawei P9 Lite vanaf mei in Nederland beschikbaar

De nieuwe Huawei P9 Lite zal vanaf mei in Nederland te koop zijn. De smartphone is een voordeligere versie van het recente vlaggenschip van Huawei. De smartphone is al bij verschillende webwinkels opgedoken. 

huaweip9lite

Vanaf half mei zal de smartphone in Nederland verkrijgbaar zijn, zo heeft de fabrikant aan de Nederlandse website Androidplanet laten weten. Er zijn nog geen details vrijgegeven over de smartphone en de adviesprijs, maar naar verwachting zal de smartphone voor 300 euro verkocht worden in Nederland. Een officiële aankondiging zal hierdoor niet al te lang meer op zich moeten wachten.

De P9 Lite heeft veel weg van de Huawei P9, welke eind deze maand in Nederland verkocht zal worden. De Lite-variant zou beschikken over een 5,2-inch scherm met een Full HD resolutie. Op het goedkopere exemplaar zullen de Leica-camera’s van de P9 ontbreken. In plaats daarvan moet de P9 Lite het doen met een 13 megapixel camera. Qua hardware zou ook de processor wat minder krachtig zijn, en is de opslagruimte beperkt.

Vorig artikelIs WebTorrent Desktop een Popcorn Time alternatief?
Volgend artikeliPhone 7 en 7 Plus: wat kunnen we verwachten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in