‘iPhone van 2017 beschikt over glazen ontwerp en amoledscherm’

De opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus krijgen een volledig glazen ontwerp en een nieuwe amoledscherm. Zo weet analist Ming-chi Kuo te melden in een recent rapport. 

iPhone-7

Volgens de analist zou het nieuwe ontwerp niet verschijnen bij de iPhone 7, maar bij de opvolger in 2016. Het is niet de eerste keer dat Apple een glazen ontwerp zal gebruiken, eerder bracht het bedrijf al twee smartphones op de markt met een glazen achterkant.

Apple wil de iPhone weer onderscheidend maken ten opzichten van de huidige smartphones van de concurrentie. Doordat elke fabrikant tegenwoordig aluminium gebruikt is glas weer ‘exclusief’ voor een smartphone en geeft de iPhone weer een strakke en moderne look.

Volledig nieuw design voor iPhone 7

Volgens Kuo krijgt de iPhone volgend jaar een grote make-over en zal het aluminium design vervangen voor een glazen ontwerp, in vergelijking met de iPhone 4. Naast de glazen behuizing krijgt de iPhone ook de beschikking over een AMOLED-display, dit is dunner en lichter in vergelijking met het huidige scherm van de iPhone 6S.

Dit is opvallend, omdat dit zou betekenen dat de iPhone 7 voor het grootste deel vergelijkbaar zal met de iPhone 6 en iPhone 6S qua design. De uiterlijke veranderingen gebeuren nooit bij een S exemplaar. Het is aannemelijk dat de iPhone 7 al zou beschikken over het nieuwe design, waardoor de iPhone 7S gebruikt zal worden als een stevige hardware upgrade.

Vorig artikelZo lang gaat jouw iPhone en MacBook volgens Apple mee
Volgend artikelMicrosoft test nieuw flexibel smartphone hoesje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in