Moto G4, G4 Plus en K5: Veel voor weinig

Motorola heeft vandaag een aantal nieuwe smartphones op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe Moto G4, G4 Plus en de K5. Vooral de prijs-kwaliteit van de smartphones is prima in orde. 

moto-g4-uitg1-882x571

In vergelijking met de vorige Moto G4 valt op dat de smartphone beschikt over een groter scherm en een hogere resolutie. De 2016 variant beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Ook de processor en de overige interne onderdelen hebben een flinke upgrade gekregen. Zo beschikt de smartphone over een snellere processor en 2GB aan RAM.

Moto_G4

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 13 megapixel camera te vinden, terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel frontcamera is te vinden. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 617-chip te vinden met een 1,5Ghz octacore processor en 2GB aan RAM. De interne 16GB aan opslagruimte kan eenvoudig vergroot worden via een microSD kaartje. Zoals we gewend zijn van Motorola heeft de smartphone de meest recente versie van Android.

Motorola Moto G4 Plus

Motorola heeft ook een G4 Plus exemplaar op de markt gebracht, dit exemplaar beschikt over een betere 16 megapixel camera met een laser-autofocus. Intern is er 32GB aan opslag te vinden. De Plus variant beschikt ook over een vingerafdrukscanner welke aan de voorzijde is te vinden.

Beschikbaarheid

De Motorola Moto G4 zal vanaf juni verkocht worden in de Benelux voor een bedrag van 229 euro. De Plus variant gaat voor 269 euro over de toonbank.

Vorig artikelApple eerder gestart met productie iPhone 7
Volgend artikelBerichtenapp Google Spaces gericht op kleine groepen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in