Adobe Spark: Gratis creative apps voor de iPhone en iPad

Adobe heeft over de naam Adobe Spark een drietal nieuwe apps uitgebracht. Volgens de fabrikant zijn de tools gericht om even snel creatieve beelden te maken. 

adobespark

Adobe Spark:

Spark beschikt over een drietal apps, de apps bestonden al langere tijd maar gaan nu verder onder een nieuwe naam. Het gaat hierbij om Spark Video, Spark Page en Spark Post.

Spark Video

Spark Video zoals de naam al aangeeft richt zich vooral op het maken van video’s met animatie tekst en bijvoorbeeld voice-overs. Het is eenvoudig om bestaande media te importeren en te verwerken in de video. De content kan je uploaden vanaf je smartphone, Facebook profiel, Lightroom of Google Foto’s.

Spark Page

Met Spark Page is het mogelijk om eenvoudige webpagina’s aan te maken welke beschikken over foto’s, tekst en grafische elementen. De pagina’s worden bij Adobe gehost.

Spark Post

Met Spark Post is het mogelijk om snelle graphics te maken voor op het web en social media kanalen. De app beschikt over de juiste afmetingen om afbeeldingen te kunnen delen op Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en Etsy.

De apps zijn geoptimaliseerd voor de iPhone en iPad en zijn gratis te downloaden via de App Store. De tools zijn ook via de webvariant te gebruiken.

Vorig artikelChinese recordcijfers zorgen voor groei op smartphonemarkt
Volgend artikelGoogle en IMAX werken aan professionele 360-gradencamera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here