Spotify maakt familiebundel fors goedkoper

Spotify heeft al voor een langere tijd een familie abonnement voor Spotify. In een familiebundel kunnen maximaal zes gebruikers Spotify gebruiken voor een bedrag van 14,99 per maand. Iedereen binnen de bundel krijgt de beschikking over een eigen account, en kan hierdoor zelf afspeellijsten aanmaken. 

Spotify Family: Voor 15 euro per maand

Spotify heeft het abonnement fors goedkoper gemaakt, vanaf vandaag is het mogelijk om het abonnement te bestellen voor 15 euro per maand, inclusief zes gebruikers. Voorheen betaalde je voor de gebruiker €9,99, voor elk volgende persoon betaalde je €5. Wanneer er zes gebruikers zijn betaal je niet €36 per maand, maar €14,99. Dit komt vooral door de lagere prijs van Apple Music en Google Play Music.

Op Canada na heeft Spotify de prijsverlaging overal doorgevoerd. Al sinds 2014 is het mogelijk om goedkopere Family bundels te bestellen voor Spotify.

De populaire dienst reageert met de prijsverlaging op de familiebundel welke Apple Music aanbiedt. Bij Apple wordt een gezinsabonnement voor maximaal zes gebruikers verkocht voor 14,99 euro per maand.

Vorig artikelDe beste mobiele provider volgens de Consumentenbond is…
Volgend artikelMoto G4 en Moto G Plus krijgen update naar Android N en Android O

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in