De beste mobiele provider volgens de Consumentenbond is…

Voor de zevende keer op rij is Simyo door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste mobiele provider van Nederland. Over deze provider zijn de abonnees op vrijwel alle onderdelen het meest tevreden. Ze melden weinig storingen bij bellen, sms’en en internetten. Sim Only en prepaid provider Simyo doet al sinds 2013 mee aan deze award en heeft hem sindsdien zeven keer op rij gewonnen.

simyobesteprovider

Consumentenbond award

Aan deze consumentenprijs doen 5500 panelleden mee, deze panelleden beoordelen 11 mobiele providers. Als deelnemer aan de panel mag je alleen je eigen provider beoordelen. Om mee te doen als provider dien je minimaal 75 keer een beoordeling te hebben gehad. De panelleden beoordelen zijn/haar provider op de volgende hoofdonderwerpen:

  • Netwerk
  • Klantvriendelijkheid
  • Voorwaarden

Hoogste cijfer

De panelleden van de Consumentenbond gaven mobiele provider Simyo het beste rapportcijfer van alle providers, namelijk een 8,4. Dit cijfer was hoger in vergelijking met het cijfer een half jaar geleden, toen was het een 8,1.

Betrouwbaar netwerk

Een betrouwbaar netwerk is van groot belang volgens de panelleden. Je hebt een mobiel om te bellen, internetten en te smsen, het is fijn als het netwerk daar een handje bij helpt. Simyo heeft het minste last van storingen volgens de panelleden. Zo is het storingspercentage voor mobiel internet met 2,1% vele malen lager dan alle andere providers.

Klantvriendelijk

Eerder dit jaar heeft Simyo al de prijs meest klantvriendelijkste bedrijf gewonnen. En ook de panelleden delen deze mening. Van de deelnemende panelleden geeft 1,1% aan dat zij wel eens een administratief probleem hebben gehad.

Hoe nu verder?

De beste blijven is topsport en Simyo vindt daarom ook dat het altijd beter kan. Door te blijven luisteren naar hun klanten blijven ze alle processen optimaliseren. Bekijk hier de beoordelingen van alle providers.

Vorig artikeliPhone SE: Nieuwe functionaliteiten
Volgend artikelSpotify maakt familiebundel fors goedkoper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in