GeoOrbital Wheel maakt je gewone fiets elektrisch

Elektrische fietsen zijn behoorlijk populair, elektrische fietsen zijn duidelijk aan een opmars bezig. Wil je ook een elektrische fiets zonder je stalen ros te vervangen? Dan is de GeaOrbital Wheel een zeer goede oplossing.

Met de GeoOrbital Wheel is het mogelijk om eenvoudig je eigen fiets elektrisch te maken. Volgens de maker is het mogelijk om het wiel in 60 seconden te koppelen. Qua specificaties ziet het er allemaal netjes uit. Voor een bedrag van 699 dollar ontvang je het wiel.

Video GeoOrbital Wheel:

Zonder trappen is de range 30 kilometer, wel kan je hiermee 32 kilometer per uur. Wanneer je zelf wel mee zal trappen is het bereik uiteraard langer. De GeoOrbitol Wheel staat inmiddels op Kickstarter en heeft het streefbedrag van 75.000 dollar inmiddels ruim overtroffen.

Wel neemt het wiel wat extra gewicht met zich mee, zo heeft het apparaat een gewicht van 7,7 kilogram, de grote variant heeft een gewicht van 9 kilogram. De accu heeft ook een USB-aansluiting, hierdoor kan je onderweg ook nog je smartphone opladen. Het project is te vinden op Kickstarter. Backers welke het project nu bestellen krijgen het apparaat in november geleverd.

Vorig artikelAdobe neemt maatregelen tegen piraterij
Volgend artikelFacebook laat je onbeperkt streamen via Facebook live

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in