Facebook laat je onbeperkt streamen via Facebook live

Facebook heeft de nieuwe Live functionaliteit een tijdje geleden uitgebracht met de mogelijkheid om tot negentig minuten lang te kunnen livestreamen. Binnenkort wordt het mogelijk om onbeperkt te kunnen streamen, er is geen limiet meer voor een livestream video. 

facebooklive

Geen limiet voor Facebook Live

De nieuwe Facebook Live feature heeft continuous live video en komt binnenkort beschikbaar voor een aantal uitzendpartners. Facebook heeft laten weten dat de functie op dit moment nog getest wordt, het is de bedoeling dat continuous live video in de komende weken verder uitgerold zal worden.

In een aantal gevallen was 90 minuten te kort, bijvoorbeeld in het geval van een evenement of een concert. Wel is er een nadeel, wanneer de video de 90 minuten zal overschrijven is het niet meer mogelijk om de video te kunnen opslaan, bij kortere opnames is dit wel mogelijk. Deze beperking is gemaakt om overbelasting op de servers van Facebook te voorkomen.

Facebook Live Map:

Een aantal dagen geleden verscheen ook de nieuwe Facebook Live Map functionaliteit, hiermee is het mogelijk om eenvoudig te kunnen zien waar en wie er aan het streamen is. Op de kaart is er een blauw bolletje te zien wanneer er waar er iemand aan het streamen is. Facebook heeft laten weten dat er op kort termijn nieuwe functionaliteiten zullen verschijnen. Inmiddels is het ook mogelijk om via drones van DJI te streamen op het platform van Facebook.

Vorig artikelGeoOrbital Wheel maakt je gewone fiets elektrisch
Volgend artikelSony introduceert nieuwe Xperia E5 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in