‘iPhone 7 beschikt over vier speakers en grotere camera’

De geruchten over de iPhone 7 blijven maar toenemen. In september zal Apple de nieuwe iPhone 7 presenteren. Deze week verschenen er enkele foto’s van de behuizing. 

Vier speakers en één grotere camera

Er zijn foto’s verschenen van een mogelijke iPhone behuizing. Opvallend is daaraan dat er op alle hoeken speakers zitten, zoals ook bij de iPad Pro het geval is. Op dit moment heeft de iPhone 6S de beschikking over één speaker. Om plaatst te maken voor de extra speakers zou er veel aangepast worden intern, waaronder het verwijderen van de reguliere koptelefoon aansluiting. Zo’n aansluiting zien we op deze foto inderdaad ook niet meer terug. Muziek luisteren kan via Lightning of Bluetooth als we de geruchten mogen geloven.

Op de opgedoken afbeeldingen is er geen dubbele camera te vinden. Dat zou goed kunnen, aangezien Apple naar verwachting alleen de grotere iPhone 7 Plus zal voorzien van een dubbele camera. Wel lijkt de opening van de lens groter dan normaal. De afbeeldingen zijn afkomstig van een Italiaanse fabrikant van telefoonhoesjes welke een prototype heeft ontvangen van de smartphone. Bekijk onze verwachtingen over de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus smartphone.

Processor en RAM

Apple zal de nieuwe iPhone 7 ook voorzien van een nieuwe processor, volgens eerdere geruchten gaat het om de A10 processor in combinatie met 3GB aan RAM.

Vorig artikelGalaxy S7 Active: Dit zijn de details en specificaties
Volgend artikelPhilips gestart met levering Hue White Ambiance lampen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in