Galaxy S7 Active: Dit zijn de details en specificaties

Het is geen geheim meer dat Samsung met een Galaxy S7 Active op de markt zal  komen. Vandaag zijn vrijwel alle details van de nieuwe smartphone uitgelekt. De Galaxy S7 Active is een stevigere variant op basis van de Galaxy S7. 

Galaxy S7 Active specificaties

Samsung heeft al jaren stevigere versies van de toptoestellen op de markt gebracht. Het was hierdoor ook zeker geen geheim dat Samsung de nieuwe Galaxy S7 zou voorzien van een Active variant. galaxys7active

De Samsung Galaxy S7 Active krijgt voor een groot deel dezelfde hardware als bij de Galaxy S7. Wel zijn er een aantal grote verschillen zichtbaar, het grootste verschil is gericht op de behuizing en de accu. Samsung heeft de Galaxy S7 Active voorzien van een stevige behuizing, daarom is de smartphone ook een dikker met 9,9mm tegenover 7,9mm van de reguliere versie. De accucapaciteit bedraagt 4000 mAh en daarmee goed voor enkele dagen stroom.

Samsung heeft de smartphone uitgerust met een 5,1-inch scherm met een QHD resolutie van 2560×1440 pixels. De 12 megapixel camera van de Galaxy S7 is ook aanwezig. Onder de motorkap is er verder een Snapdragon 820-chip te vinden in combinatie met 4GB aan RAM.

Beschikbaarheid

Helaas komt de smartphone waarschijnlijk niet naar Nederland. Op 10 juni zal Samsung waarschijnlijk de smartphone presenteren in de VS.

Vorig artikelSony introduceert nieuwe Xperia E5 smartphone
Volgend artikel‘iPhone 7 beschikt over vier speakers en grotere camera’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in