OnePlus 3 smartphone komt op 14 juli

Al een geruime tijd zijn er geruchten over de nieuwe OnePlus 3 smartphone. Een medewerker van OnePlus heeft vandaag in een live chat laten weten dat de nieuwe smartphone op 14 juli officieel uitgebracht zal worden. 

oneplus-3-render

Eind volgende maand zal OnePlus de nieuwe smartphone uitbrengen welke de OnePlus 2 moet gaan vervangen. Eerder deze week heeft OnePlus laten weten dat de OnePlus 3 in virtual reality aangekondigd zal worden. Voor dit jaar heeft OnePlus de eigen Loop VR op de markt gebracht.

OnePlus 3 specificaties

Wat betreft de specificaties van de OnePlus 3 is er al veel bekend. Het toestel zal beschikken over een 5,5-inch amoledscherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Intern wordt er een Snapdragon 820-soc van Qualcomm gebruikt in combinatie met een Adreno 530-gpu. Volgens de geruchten komen er twee verschillende versies van de smartphone, waaronder een 4GB en 6GB exemplaar met respectievelijk 4 en 6GB aan RAM. Aan de achterzijde is er gekozen voor een 16-megapixelcamera, aan de voorzijde is er een 8 megapixel camera te vinden. De capaciteit van de accu bedraagt 3000mAh. Standaard zal de smartphone beschikken over Android 6.0 Marshmallow, maar een update naar Android N is in ontwikkeling.

Vorig artikelTwitter gaat tweets meer ruimte geven
Volgend artikelXiaomi presenteert goedkope 4K Mi drone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in