Xiaomi presenteert goedkope 4K Mi drone

Het was te verwachten. De Chinese prijsvechter Xiaomi heeft vandaag een nieuwe drone op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe Mi Drone van Xiaomi welke wordt verkocht voor een zeer interessante prijs. 

DJI-Drone-3

Er komen twee verschillende versies van de Xiaomi Mi Drone op de markt, waaronder een 1080p variant en een versie welke beschikt over een 4K camera. Het 1080p model wordt verkocht voor een zeer lage adviesprijs van 340 euro, de 4K variant gaat over de toonbank voor een bedrag van circa 410 euro.

Specificaties

De drone beschikt over een aantal unieke functionaliteiten. Opvallend is de accuduur van ongeveer 30 minuten. De accu heeft een capaciteit van 5100mAh en heeft een totaal bereik van 2 kilometer.

DJI-Drone-2

De drone wordt geleverd met een afstandsbediening waarin je een smartphone kan klikken voor de live videobeelden. Ook is er een functionaliteit aanwezig waarmee de drone zelfstandig kan landen en opstijgen via een speciale knop. Voor DJI kan het wel eens een zeer grote concurrent worden, aangezien de goedkoopste DJI camera wordt verkocht voor 899 euro in Nederland.

Video Xiaomi Mi Drone

Beschikbaarheid

Het is nog maar de vraag of de smartphone ook naar Nederland zal komen. Zeker gezien de concurrentie is de Xiaomi Mi Drone zeer voordelig, zeker gezien de functionaliteiten en specificaties.

Vorig artikelOnePlus 3 smartphone komt op 14 juli
Volgend artikel500GB variant Samsung 750 EVO SSD beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in