Nest gaat nog meer slimme apparaten ontwikkelen

Op dit moment heeft Nest drie intelligente producten op de markt gebracht. Het bedrijf onderzoekt de mogelijkheden naar nieuwe productcategorieƫn. Volgens de directeur van West Europa zijn er nog vele producten welke nog een stuk slimmer kunnen worden.

Nest-cam

Nest doet momenteel onderzoek naar nieuwe producten in bijvoorbeeld de witgoedmarkt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld slimme koelkasten of wasmachines. In deze productcategorieƫn zijn er nog weinig slimme apparaten. De wasmachines worden wel steeds slimmer, met onder andere smartphone integratie.

Slimme verlichting?Ā 

Nest is een zusterbedrijf van Google en heeft op dit moment een slimme rookmelder, beveiligingscamera en een slimme thermostaat. Volgens Nest kan er op gebied van verlichting ook nog veel verbeterd worden. Op dit moment werkt alles nog hetzelfde als voorheen, met dimmers, schakelaars etc. Vooral op gebied van software kan er veel ontwikkelingen plaats vinden op gebied van de verlichting.

Om welke producten het vooralsnog gaat is nog onduidelijk, maar het is zeker geen geheim dat Nest inmiddels is gestart met de ontwikkeling van nieuwe producten.

 

Vorig artikelSteeds meer Locky-aanvallen gericht op bedrijven
Volgend artikelHP blaast nieuw leven in Omen-lijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in