OnePlus 3 wordt officieel op 14 juni gepresenteerd

De nieuwe OnePlus 3 smartphone zal op 14 juni op de markt verschijnen, zo heeft de fabrikant laten weten. Tot die tijd kunnen we zoals we gewend zijn van OnePlus zeker een aantal teasers verwachten van de nieuwe OnePlus 3 smartphone. 

Bestellen zonder invite

oneplus3leak

De presentatie begint op 14 juni om 18:30 Nederlandse tijd en is geheel in VR te bekijken via de Loop VR app. Goed nieuws is dat OnePlus zal stoppen met het invite systeem van de smartphone, hierdoor is het mogelijk om de nieuwe OnePlus 3 zonder invite te bestellen.

Specificaties

Over de OnePlus 3 is al het een en ander bekend. Zo is het inmiddels al bekend dat de smartphone zal beschikken over een Snapdragon 820 chip in combinatie met 4GB of 6GB aan RAM en 32GB interne opslagcapaciteit. Er is ook een 5,5-inch scherm aanwezig met een 16 megapixel camera. OnePlus zou hebben gekozen voor een 5,5-inch OLED display met een resolutie van 1920×1080 pixels. Ook wordt er verwacht dat de smartphone zal beschikken over een metalen behuizing, NFC en een 3000mAh accu. Android 6.0 is standaard aanwezig.

De presentatie is op 14 juni volledig in virtual reality te bekijken. Hiervoor heeft OnePlus 30.000 Loop VR exemplaren ontwikkeld. Beschikt je over een Loop VR dan heb je de mogelijkheid om als een van de eerste de nieuwe smartphone te bestellen.

 

Vorig artikelHonor 8 wordt op kort termijn aangekondigd
Volgend artikelXbox One krijgt prijsdaling in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in