Xbox One krijgt prijsdaling in Nederland

In verschillende online stores waaronder de Microsoft Store, Gamestop en bij de Mediamarkt is de Xbox One is prijs verlaagd naar 299 euro. Het doet veel speculatie opwaaien omdat volgende week de E3 op de planning staat. Komt er toch een nieuwe versie van de Xbox One console?

Xbox-One

Het lijkt erop dat Microsoft op de E3 een nieuwe versie van de Xbox One zal presenteren. Al langer gaan er geruchten dat Microsoft werkt aan een snellere en dunner model van de Xbox One. Het verlagen van de oude Xbox One prijs zou dan een logische stap zijn om zo de voorraad van deze versies te kunnen minimaliseren.

De goedkoopste bundel gaat 299 dollar kosten. Daarvoor krijg je een Xbox One van 500 GB en één game. Anders bundels welke beschikken over een 1TB harde schijf en een game kosten minimaal 319 dollar.

Als je de Kinect-bundel wil ben je nu $349 kwijt. Daarvoor krijg je een behoorlijk assortiment, waaronder een console met 500GB, de Kinect en drie games welke werken met de Kinect. Of de bundels ook in Nederland in prijs omlaag gaan, is vooralsnog onduidelijk.

Op maandag 13 juni staat er een persconferentie op de planning van Microsoft, tijdens dit evenement krijgen we naar verwachting meer informatie over de nieuwe Xbox One consoles. Er gaan geruchten dat Microsoft een nieuwe, slankere versie van de Xbox One zal presenteren welke beschikt over krachtigere hardware.

Vorig artikelOnePlus 3 wordt officieel op 14 juni gepresenteerd
Volgend artikelAcer komt met V9800 4K UHD home cinema projector

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in