‘1 miljoen exemplaren OnePlus 3 direct beschikbaar’

Volgens verschillende bronnen zal OnePlus vier verschillende varianten van de OnePlus 3 uitbrengen. Ook zullen er 1 miljoen exemplaren direct na de lancering beschikbaar zijn. 

oneplus-3-render

Het is inmiddels bevestigd dat OnePlus op 14 juni de nieuwe OnePlus 3 zal presenteren, de opvolger van de OnePlus 2 smartphone. Twee jaar geleden heeft OnePlus de succesvolle OnePlus One op de markt gebracht, een goedkope smartphone welke beschikt over high-end hardware.

Vier verschillende versies

Een anonieme Chinese bron weet te melden dat de smartphone in vier verschillende varianten beschikbaar zal komen. Waaronder een 4GB en 6GB exemplaar. Het goedkoopste model gaat $349 kosten en heeft 4GB aan opslaggeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Voor $379 krijg je 4GB aan RAM en 64GB interne opslag. Ook komen er naar verwachting twee exemplaren met 6GB aan RAM beschikbaar. Het 32GB exemplaar zal verkocht worden voor $409, voor het model met 64GB aan opslaggeheugen zal $425 betaald moeten worden.

Specificaties

Ook over de specificaties is al het een en ander bekend, zo zal de smartphone beschikken over een 5,5-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Het geheel beschikt over een Snapdragon 820 chipset met een Adreno 530 GPU. Aan de achterzijde is er een 16 megapixel camera te vinden. Bronnen beweren dat er inmiddels al 1 miljoen exemplaar beschikbaar zijn, OnePlus zal waarschijnlijk geen invite systeem meer gebruiken voor de nieuwe smartphone.

 

Vorig artikelSamsung Gear 360 vanaf 10 juni in Nederland te koop
Volgend artikelHTC introduceert Desire 628 in Benelux

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in