Whatsapp krijgt binnenkort ondersteuning voor gifjes

Whatsapp krijgt de laatste tijd een aantal nieuwe functionaliteiten, binnenkort krijgt de populaire chatapp ondersteuning voor gifjes. 

Whatsapp krijgt waarschijnlijk ondersteuning voor gifjes zo blijkt uit een nieuwe testversie van de app. Veel andere chat-apps hebben op dit moment al ondersteuning voor de bewegende plaatjes zoals Telegram en Facebook Messenger.

Dit is een gifje

Volgens documentatie wordt het mogelijk om een linkje naar het gifje te kunnen toevoegen, waarna de chat-app automatisch het bewegende plaatje zoekt en vervangt voor het linkje. Ook moet het mogelijk worden om de gifjes automatisch te kunnen afspelen. Voor iOS gebruikers wordt de nieuwe functionaliteit binnenkort een feit. Android gebruikers moeten nog even afwachten of de functionaliteit beschikbaar zal komen. Het gebeurt vaker dat iOS gebruikers als eerste de functionaliteiten ter beschikking krijgen, waarna na een korte periode de functionaliteit ook beschikbaar komt voor het Android platform.

Op dit moment is de nieuwe WhatsApp GIF ondersteuning al wel beschikbaar voor de ontwikkelaars van WhatsApp. Daarmee is het zo goed als zeker dat de reguliere gebruikers de functionaliteit binnenkort ook kunnen verwachten. Op dit moment is een officiële release vooralsnog onbekend.

BRONPastebin
Vorig artikel‘Surface Pro 5 komt in september’
Volgend artikelEhang 184 mag testvluchten uitvoeren in VS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in