Ehang 184 mag testvluchten uitvoeren in VS

De eerste passagiersdrone mag testvluchten uitvoeren. Later dit jaar zullen de eerste testen gedaan worden met de Ehang 185 drone. De Ehang 184 drone brengt je op de plaats van bestemming, zonder dat er een piloot aan te pas komt.

Ehang-184-autonomous-drone-4

De Ehang 184 kan geheel zonder besturing vliegen. Wie instapt, hoeft alleen maar een locatie door te geven. De drone doet verder alles zelf, waaronder de volledig besturing en het ontwijken van obstakels.

Een werkend prototype van de Ehang 184 verscheen al in januari. Je kan het product zien als een ‘personal drone’ die mensen snel en veilig van A naar B moet vervoeren. Passagiers hoeven zelf niks te doen, alles gaat volledig zelfstandig. Qua regelgeving is er nog genoeg werkt te verzetten. Wel is het goed nieuws dat er toestemming is om testvluchten uit te voeren in Nevada.

Ehang 184

De Ehang 184 kan maximaal 23 minuten vliegen, en heeft ondersteuning voor een lading van 120 kilo. Via een app is het mogelijk om de locatie op te geven. Het zal waarschijnlijk nog jaren duren voordat alle regelgeving is aangepast voor de persoonlijke drones.

Vorig artikelWhatsapp krijgt binnenkort ondersteuning voor gifjes
Volgend artikelHTC Desire 830 smartphone: Dual sim en uitstekende camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in