Specificaties Honor 5A Plus opgedoken

Het is te verwachten dat Honor deze week de nieuwe Honor 5A smartphone zal presenteren. Over de nieuwe Honor 5A is al behoorlijk veel bekend. Er gaan ook geruchten dat Honor een Honor 5A Plus zal uitbrengen, daarvan is inmiddels meer informatie opgedoken. 

Honor-5A-Plus

Afgelopen week verscheen de Honor 5A smartphone al bij de Chinese keuringsinstantie en telecomwaakhond TENAA, hierdoor is het te verwachten dat een release niet al te lang meer zal duren. Inmiddels zijn ook de belangrijkste specificaties uitgelekt via GFXbench.

Specificaties Honor 5A Plus

Volgens de benchmark tool krijgt de Honor 5A Plus de beschikking over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 615 te vinden, deze octacore-processor is geklokt op 1,5Ghz. Verder is er een Adreno 405 GPU te vinden in combinatie met 2GB aan RAM.

Aan de achterzijde van de Honor 5A Plus is er een 13 megapixels camera te vinden terwijl er aan de voorzijde een 8 megapixel exemplaar is te vinden. De phablet zal draaien op Android 6.0 Marshmallow. Gezien de specificaties zal de phablet een interessante adviesprijs meekrijgen.

 

Vorig artikelFormule 1 Live: Waar kan je de GP van Canada gratis live kijken?
Volgend artikelSpaceX: Vanaf 2018 elke twee jaar rakket naar Mars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in